Velkommen til Cypress' online udstilling!

Dette digitale rum er tænkt som en forlængelse af det rum, man kan finde i det fysiske magasin, Cypress No. 2, og inviterer til at undersøge de samme temaer.

Det digitale format tillader desuden nye måder at gå til disse temaer, og dermed også helt andre måder at arbejde på.

 Herunder finder du værker af otte kunstnere, der på forskellige måder beskæftiger sig med naturen gennem et digitalt format i deres virke.  

 

De små kommentarbokse, der befinder sig under hvert værk, er tænkt som en slags samtalestarter, en måde at føle, at man er flere der ser på værket, og kan have en samtale om dette. Hensigten er at simulere en følelse af at være på udstilling med sine venner - jeg håber det kan give en flig af dette! 

 

Det fysiske magasin kan bestilles via linket nedenfor <3 

 

God fornøjelse!  

 
eye_tree.gif
Billede 3.png
 
03 - Rotary Air LocksNath Krause
00:00 / 03:30
 

Fremmed Fugl

læs mere...

Videoen 'Fremmed Fugl' er skabt med brug af Machine Learning, som er blevet 'fodret' med en kæmpemæssig samling af nulevende fuglearter. Lydsiden af videoen er en optagelse fra Amazonas junglen, hvorpå man hører uddøde fuglearters lyde.

Det er et forsøg på at give de uddøde fugle en stemme, der rent teknisk bestemmer hvor hurtig videoen skal 'spole' fremad. Men det er også et forsøg på at danne en slags digital fugl føniks, der med den 'døde' lyd giver liv til mulige nye liv.

 

Forest Sound

 

Ulirada Satinge

 

(W)hole

 
Rachel%20after%20Emma%20Instagram%20Firs
 

Svanen er fra et andet sted